Aurinkosuojaustuotteiden tukkukauppa palvelee alan ammattilaisia osaavasti ja joustavasti

Yhteystiedot

Kun etsitte aurinkosuojaustuotteiden tukkukauppaa, kääntykää TecDecin puoleen. Palvelemme osaavasti alan ammattilaisia Suomessa ja ulkomailla. Tällä sivulla voitte tutustua yritykseemme ja yrittäjään sen taustalla. Verkkokauppaamme ja tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.

Pasi Keskitalo, yrittäjä

Valmistuin yo-merkonomiksi ulkomaankaupan linjalta 80-luvun lopulla ja aloitin ensimmäisessä työpaikassa Aurinkosuoja Aurissa myyjänä 90-luvulla. Myin verhoratkaisuja, valikoiman painopiste oli mittatilaustuotteissa.

 

Tämän jälkeen toimin Irutan myyntipäällikkönä ja toimme vakiokokoiset vekki- ja rullaverhot marketteihin. Sen jälkeen olen toiminut yrittäjänä aurinkosuojauksen saralla.

Minulla on vahva ketjukaupan kokemus, monet lasku- ja nousukaudet ovat tulleet tutuiksi.

 

Olen ollut etuoikeutettu nähdessäni sekä Euroopan että Pohjoismaiden suurimmat muutokset todella läheltä alan isoimpien toimijoiden kautta. Kaikki tämä kokemus on tänään asiakkaideni ja verkostojeni käytettävissä.

Teen tätä työtä suurella sydämellä ja intohimolla. En osaisi, enkä haluaisi tehdä muuta. Kiitän läheisiäni ymmärryksestä, arkisin työasiat vievät huomioni, olivatpa ne sitten haasteiden kohtaamista tai uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Matkat tehtaille sekä asiakastapaamiset lohkaisevat ison osan arjestani. Näin pitääkin olla, sillä mielekäs liiketoiminta perustuu ihmisten kanssa yhdessä tekemiseen. Kalastus, mökkeily, luonto ja kuntourheilu antavat hyvää vastapainoa ja mielenrauhaa arkeen. Huolehdin, että niitä sisältyy riittävästi viikko-ohjelmaani.

Liis Mitt, hankinta- ja myyntivastaava

Olen kotoisin Virosta ja opiskelin logistiikka- ja kuljetusalaa Tallinnan Ammattikorkeakoulussa. Opiskeluaikana olin työharjoittelussa USA:ssa ja aiemmin olen asunut puolisen vuotta myös Irlannissa.

 

Suomeen ja TecDec Oy:n työntekijäksi päädyin kolmisen vuotta sitten rekrytointitoimiston kautta. Yrityksemme on pieni, joten työkuvani on hyvin monipuolinen. Hoidan myyntitilaukset, asiakaskyselyt, ostotilaukset, markkinointia sekä monia muita tehtäviä aina tarpeen mukaan.

 

Parasta työssäni TecDec Oy:ssä on pienen tiimimme hyvä yhteishenki. Meillä on mukava ilmapiiri ja ympäristö tehdä töitä. Lisäksi työpäivät ovat vaihtelevia, jokainen päivä tuo mukanaan uudet ja mielenkiintoiset haasteet. Aurinkosuojausala muuttuu ja kehittyy nopeassa tahdissa, joten työ antaa loistavan mahdollisuuden jatkuvaan ammattitaidon kartuttamiseen.

 

Vapaa-aikanani harrastan Viron kansantanssia ja käyn juoksemassa. Lisäksi rentoudun lukemalla kirjoja.

Benita Sinanbegovic, myyntisihteeri ja somevastaava

Olen TecDec Oy:n osa-aikainen työntekijä sekä kolmannen vuoden tradenomiopiskelija Turun ammattikorkeakoulussa. Aiemmalta koulutukseltani olen merkonomi.

 

Suoritin TecDec Oy:ssä ensimmäisen opintojen aikaisen harjoittelujakson ja sen myötä jäin yritykseen töihin. Työtehtäviini sisältyy myynti- ja markkinointimateriaalien laatiminen sekä muokkaaminen, verkkokaupan ylläpito, tilausten käsittely, laskuttaminen, asiakaspalvelu, sosiaalinen media sekä yleiset toimistotehtävät.

 

Olen päässyt kartuttamaan työkokemusta monipuolisissa sekä päivien mukaan vaihtelevissa tehtävissä erilaisista asiakaskohtaamisista erityyppisiin myyntilanteisiin. Mahtavan työporukan ja positiivisen ilmapiirin ansiosta viihdyn työssäni todella hyvin. Meillä TecDec Oy:ssä sekä kannustetaan ilmaisemaan että arvostetaan jokaisen omia mielipiteitä ja ideoita.

 

Vapaa-ajalla harrastan piirtämistä ja leipomista sekä luen kirjoja ja lenkkeilen.

Missiomme

Haluamme olla maamme johtava aurinkosuojaus-alan valikoimatuottaja.

 

Haluamme kehittää ja rakentaa tehokkaat ja toimivat ratkaisut sekä tehdä tuotteiden markkinoinnista yrityksille helppoa.

 

Haluamme tuoda aktiivisesti uusia näkökulmia sekä ratkaisuja aurinkosuojaukseen ja sisustusalalle. Laajan kansainvälisen verkostomme kautta meillä on ajankohtaisin tieto markkinatilanteesta ja trendeistä.

 

Palvelemme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme aina yksilöidysti.

Palveluistamme

Yhteistyömahdollisuudet

Palvelemme osaavasti kivijalka- ja verkkokauppoja. Toimitamme yrityksen asiakkaita kiinnostavat tuotevalikoimat, suunnittelemme valmiit myymäläratkaisut esillepanoineen ja tarjoamme myynnin tueksi elämyksiä sekä informaatiota tuottavat tarinat. Toimimme taustatukena tuotteitamme koskevissa asioissa aina alusta loppuun asti. 

 

Kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Toimintamme

Olemme maahantuonnin ja agentuuritoiminnan kokeneita ammattilaisia.

 

Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan nopeasti kysyntään. Meillä on luotettavat tavarantoimittajat, suorat kontaktit tehtaille sekä laajat yhteistyöverkostot Suomessa, Pohjoismaissa, Manner-Euroopassa ja Kiinassa. Oma tuotemerkkimme täydentää valikoimien monipuolisuutta.

 

Räätälöimme yhteistyökumppaneillemme asiakasryhmien ostomieltymyksiä vastaavat tuotevalikoimat ja toimitamme joustavasti sekä nopeasti toivomusten mukaiset myyntierät.

 

Teemme työtämme tunteella ja intohimolla.

Vastuullisuus

Tehtaamme Kiinassa on BSCI-sertifioitu ja tehdaskäyntien avulla varmistamme vastuullisen toiminnan tuotannon tasolla.

 

Pyrimme aktiivisesti lisäämään valikoimiimme myös ympäristöystävällisistä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.

Aurinkosuojaus Ry:n jäsenyritys

TecDec Marketing Oy on Aurinkosuojaus Ry:n jäsen. Aurinkosuojaus Ry on aurinkosuoja-alan yhteinen foorumi, joka edistää korkean ammatillisen tason saavuttamista, valvoo hyvien liiketapojen noudattamista ja edistää ympäristöystävällistä sekä energiatehokasta ajattelua ja rakentamista.

Yhteydenotto

Ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisätietoja! Voitte lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme aina mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot