TecDec on suomalainen yritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus aurinkosuojausalalta.

Yhteystiedot

Aurinkosuojausalan kokenut ammattilainen.

Haluamme kehittää ja rakentaa tehokkaat ratkaisut sekä tuoda uusia näkökulmia aurinkosuojaukseen ja sisustusalalle. Hoidamme pienet sekä isot projektit ammattitaidolla ja toteutamme tarvittaessa räätälöityjä kokonaisuuksia.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman tuotteita yrityksille, sisustamisen ja rakentamisen ammattilaisille, sisäänostajille, valikoimapäälliköille ja jälleenmyyjille. 

Palvelemme osaavasti kivijalkakauppoja sekä verkkokauppoja. Tuotamme valmiit asiakkaitasi kiinnostavat valikoimat sekä myymäläratkaisut esillepanoineen.

 

Arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja olemme tukena kaikissa tuotteisiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme aina yksilöidysti, intohimolla ja rakkaudella alaa kohtaan.

Pasi Keskitalo

Yrittäjä  |  pasi.keskitalo@ihanin.fi

Valmistuin yo-merkonomiksi ulkomaankaupan linjalta 80-luvun lopulla ja aloitin ensimmäisessä työpaikassa Aurinkosuoja Aurissa myyjänä 90-luvulla. Myin verhoratkaisuja, valikoiman painopiste oli mittatilaustuotteissa.

 

Tämän jälkeen toimin Irutan myyntipäällikkönä ja toimme vakiokokoiset vekki- ja rullaverhot marketteihin. Sen jälkeen olen toiminut yrittäjänä aurinkosuojauksen saralla.

Minulla on vahva ketjukaupan kokemus, monet lasku- ja nousukaudet ovat tulleet tutuiksi.

 

Olen ollut etuoikeutettu nähdessäni sekä Euroopan että Pohjoismaiden suurimmat muutokset todella läheltä alan isoimpien toimijoiden kautta. Kaikki tämä kokemus on tänään asiakkaideni ja verkostojeni käytettävissä.

Teen tätä työtä suurella sydämellä ja intohimolla. En osaisi, enkä haluaisi tehdä muuta. Kiitän läheisiäni ymmärryksestä, arkisin työasiat vievät huomioni, olivatpa ne sitten haasteiden kohtaamista tai uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Matkat tehtaille sekä asiakastapaamiset lohkaisevat ison osan arjestani. Näin pitääkin olla, sillä mielekäs liiketoiminta perustuu ihmisten kanssa yhdessä tekemiseen. Kalastus, mökkeily, luonto ja kuntourheilu antavat hyvää vastapainoa ja mielenrauhaa arkeen. Huolehdin, että niitä sisältyy riittävästi viikko-ohjelmaani.

Liis Mitt-Kasekänd

Hankinta- ja myyntivastaava   |  liis.mitt@ihanin.fi

Olen kotoisin Virosta ja opiskelin logistiikka- ja kuljetusalaa Tallinnan Ammattikorkeakoulussa. Opiskeluaikana olin työharjoittelussa USA:ssa ja aiemmin olen asunut puolisen vuotta myös Irlannissa.

 

Suomeen ja TecDec Oy:n työntekijäksi päädyin vuonna 2019 rekrytointitoimiston kautta. Yrityksemme on pieni, joten työkuvani on hyvin monipuolinen. Hoidan myyntitilaukset, asiakaskyselyt, ostotilaukset, markkinointia sekä monia muita tehtäviä aina tarpeen mukaan.

 

Parasta työssäni TecDec Oy:ssä on pienen tiimimme hyvä yhteishenki. Meillä on mukava ilmapiiri ja ympäristö tehdä töitä. Lisäksi työpäivät ovat vaihtelevia, jokainen päivä tuo mukanaan uudet ja mielenkiintoiset haasteet. Aurinkosuojausala muuttuu ja kehittyy nopeassa tahdissa, joten työ antaa loistavan mahdollisuuden jatkuvaan ammattitaidon kartuttamiseen.

Benita Pilipovic

Myyntikoordinaattori   |  benita@ihanin.fi

Olen koulutukseltani tradenomi. Aiemmalta koulutukseltani merkonomi.

Suoritin TecDec Oy:ssä ensimmäisen opintojen aikaisen harjoittelujakson ja sen myötä jäin yritykseen töihin. Työtehtäviini sisältyy tilauksien käsittely ja seuranta, laskuttaminen, osallistuminen myyntikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen, valikoimien kehittäminen, asiakaspalvelu sekä yleiset toimistotehtävät.

Työpäiväni ovat monipuolisia ja nopeasti kehittyvä ala tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan ammattitaidon kasvattamiseen. Olen saanut kokea paljon erilaisia työtehtäviä, asiakaskohtaamisia ja myyntitilanteita. TecDec Oy:ssä parasta on tiivis työyhteisö, jossa ilmapiiri on positiivinen ja jokaisen panosta arvostetaan.

Sylvia Kokkonen

Markkinointivastaava   |  sylvia@ihanin.fi

Olen TecDec Oy:n osa-aikainen työntekijä. Opiskelen markkinointia ja johtamista Turun kauppakorkeakoulussa.

Työtehtäviini sisältyy markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus, nettisivujen sekä verkkokaupan ylläpito, sosiaalinen media sekä yleiset toimistotehtävät.

Olen päässyt kartuttamaan työkokemusta monipuolisissa sekä päivien mukaan vaihtelevissa tehtävissä erilaisista asiakaskohtaamisista erityyppisiin myyntilanteisiin. Mahtavan työporukan ja positiivisen ilmapiirin ansiosta viihdyn työssäni todella hyvin. Meillä TecDec Oy:ssä sekä kannustetaan ilmaisemaan että arvostetaan jokaisen omia mielipiteitä ja ideoita.

Yhteistyökumppanimme

Tuotteitamme saat alla näkyvistä liikkeistä sekä muista alan sisustusliikkeistä ja kaihdinalan erikoisliikkeistä.
Tuotevalikoima vaihtelee liikkeittäin. Lisäksi meillä on oma verkkokauppa Ihanin.fi.