Tarjoamme laajan valikoiman sisäpuolisia aurinkosuojia:

Rullaverhot

Rullaverhoilla luot sisustukseen modernin tunnelman ja säätelet valoisuutta helposti. Valikoimastamme löytyy rullaverho jokaiseen tarpeeseen.

Laskosverhot

Laskosverhot tuovat pehmeää ja sisustuksellista ilmettä sekä vähentävät tehokkaasti tilan kaikumista. Ne sopivat klassisen ulkonäkönsä vuoksi moniin eri sisustustyyleihin ja antavat aurinko- sekä näkösuojaa tilaan kuin tilaan.

Alumiinisälekaihtimet

Alumiinisälekaihdin on klassiko valinta aurinkosuojaukseen. Se antaa suojaa valolta ja lämmöltä. Säleitä on helppo säätää, kun halutaan auringonvaloa sisäitloihin nopeasti ja vaivattomasti.

Puusälekaihtimet

Puusälekaihdin on upea sisustus- ja näkösuojaratkaisu kaikkiin tiloihin. Se tuo tilaan näyttävyyttä ja luo lämpimän tunnelman. 

Sivuverhot

Sivuverhot ovat loistava valinta tilaan, johon halutaan tuoda pehmeyttä ja trendikästä ilmettä. Sivuverhot ovat saatavilla pimentävällä ja peittävä kankaalla.  

Pystylamellit

Pystylamellit on ajaton ja tyylikäs aurinkosuojaratkaisu kodin jokaiseen tilaan. Sitä voidaan hyödyntää myös yksityisyydensuojana ja tilanjakana esim. liiketiloissa.

Kangasvekkiverhot

Kangasvekkiverhot ovat moderni ja vähän tilaa vievä aurinkosuojaratkaisu niin kotiin kuin liiketiloihin. Verho suodattaa ja taittaa valon kauniisti. 

Verhokiskot

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia verhokiskoja. Valikoimasta löytyy mm. 2-uraisia kiskoja, jotka mahdollistavat kahden eri verhon käytön samassa kiskossa.