Mikä on Screen-rullaverho?

 

 

Mikä on Screen-rullaverho? 
Screen-rullaverho on moderni, monikäyttöinen ja energiaa säästävä ratkaisu, kun haluatte säädellä sisätiloihin siirtyvää valoa ja lämpöä tehokkaasti. 

 

Screen-kangas pysäyttää jopa 95 % UV-säteilystä, mutta sallii miellyttävän näköyhteyden ulos maisemaan ja valon pääsyn sopivasti sisätiloihin. Rullaverhot toimivat myös näkösuojana ulkoa sisälle ja korostavat näin tilojen yksityisyyttä.

 

Screen-rullaverhojen valikoimasta löydät tyylikkäät väri-, koko- ja kiinnitysvaihtoehdot eri kokoisille ikkunapinnoille. Jos sopivaa tuotetta ei löydy vakiotuotteiden vaihtoehdoista, verhot räätälöidään tilauksesta omien mittojenne ja toiveidenne mukaisiksi.

 

Minne Screen-rullaverho sopii?

Kauniin suoralinjaisina Screen-rullaverhot viimeistelevät monen tyyliset tilat ja sisustukset. Ne soveltuvat loistavasti sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin: omakotitaloon, mökille, kerrostaloon, lasitetuille parvekkeille ja terasseille, toimistoihin ja liiketiloihin. Screen-verhot sopivat erinomaisesti laajoillekin ikkunapinnoille.

 

Screen-rullaverhon hyötyjä

  • säästää jäähdytyskuluissa
  • toimii lämmöneristäjänä
  • häikäisysuoja
  • suodattaa UV-säteilyn pääsyn sisälle
  • säilyttää näkyvyyden valoa kohden à kaunis näkymä ulos säilyy
  • estää näkyvyyden ulkoa sisätiloihin
  • estää kodin tekstiilien haalistumisen
  • helppohoitoisuus; imurointi, pyyhkiminen kostealla liinalla
  • saatavana moottorikäyttöisinä
  • saatavana mittatilauksena juuri omien mittojenne mukaan.


Screen-rullaverhoilla lisäarvoa kerrostaloyhtiölle

Yhtenäistä tyyliä mukailevat Screen-rullaverhot ovat loistava ratkaisu kerrostaloyhtiön kaikille lasitetuille parvekkeille. Ne tekevät rakennuksen julkisivusta edustavan ja niiden aurinkosuojausominaisuudet näkyvät suoraan taloyhtiön energialaskussa.

 

Screen-rullaverhot hillitsevät merkittävästi rakennuksen ulkopuolista lämpökuormaa ja sisätilojen liiallista lämpenemistä. Näin kiinteistön jäähdytystarve vähenee huomattavasti.

 

Laajat ikkunapinnat yleistyvät kerrostaloissa ja näihin kohteisiin Screen-rullaverho sopii täydellisesti. Verhoilla on helppo peittää isotkin lasipinnat tarpeen mukaan mitoitettuna ja ohjausmekanismi voidaan valita moottoroituna, esimerkiksi taloautomatiikalla käytettäväksi.

 

Parvekelasitusten somistaminen Screen-rullaverhoilla lisää asukkaiden ja muiden kiinteistössä aikaa viettävien viihtyvyyttä. Näkymä sisältä ulos jää erinomaiseksi verhojen ollessa myös alhaalla, ne estävät liiallisen auringonlämmön pääsyn huoneistoihin ja parantavat sisäilmaa. Oleskelu ja työskentely sisätiloissa on huomattavasti miellyttävämpää, kun häiritsevä häikäisy ja heijastukset estyvät. Edustavalla ja siistillä julkisivulla varustettuun kerrostaloon on myös mukavampi astua sisään.

 

Screen-rullaverhojen käyttö kohentaa sekä uusien että vanhempien kerrostalojen ilmettä ja vaikuttaa kaupunkikuvaankin positiivisesti.

 

0