Digipainettu rullaverho

Uniikki koti digipainetuilla rullaverhoilla

 

 

Digipainetut rullaverhot tekevät kodin jokaisesta huoneesta uniikin ja tuovat piristystä päivääsi. Digipainettuihin rullaverhoihin toteutetaan haluamasi painatus, joka voi olla ottamasi kuva luonnosta, kaupungista, lemmikistä, yrityksen logo taikka lasten piirros, vain mielikuvitus on rajana!

Kuva voidaan toteuttaa läpikuultavalle, pimentävälle tai screen-kankaalle. Suosittelemme kuvan painatusta pimentävälle rullaverholle, jolloin kuva on erittäin selkeä ja värit tulevat hyvin esille. Digipainetun rullaverhon mekanismivaihtoehtoja ovat: mekanismi irtokannakkeilla, moottoroitu versio, Multifix ja Hasta Tension.

  • Hasta Multifix -rullaverho on helposti ja nopeasti asennettavissa puristamalla se suoraan ikkunakarmiin pakkauksen mukana tulevilla kannakkeilla, ei ruuveja, ei reikiä! Verho seuraa mukana, kun ikkuna aukaistaan.
  • Patentoitu Hasta Tension™ -kiinnitysmekanismi mahdollistaa rullaverhojen kiinnityksen aukkoihin ja suuriin ikkunoihin, joiden karmirunkoihin ei haluta tai ei ole lupaa tehdä reikiä. 

 
Vinkki! Kuva voidaan painattaa rullaverholle ja asentaa sen seinälle tauluksi. Toimii hyvin esimerkiksi mainonnassa yrityksesi toimistolla taikka kotona luomassa tunnelmaa, vaikka ihanalla mökkikuvalla!

 

Digipainetut rullaverhot antavat mahdollisuuden olla kreatiivinen ja luoda henkilökohtainen aurinkosuoja! Suosituksena on vähintään 1 pikseli neliömillimetriä kohden. Esimerkki: Rullaverhon tulee olla 1000x1800 mm. Suositus on vähintään 1000×1800 pikseliä.


Digipainettu rullaverho kuuluu mittatilaustuotteisiimme. Tee tilaus helposti verkkokaupassamme ihanin.fi!

 

 

0