ZIP-ulkorullaverho pitää sisätilat viileänä - myös ilman sähköjä!

 

ZIP-ulkorullaverho on markkinoiden paras ja energiatehokkain ratkaisu aurinkosuojaukseen. Lämpösäteilyn pysäyttäminen tapahtuu jo rakennuksen ulkopuolella, jolloin lämpö ei siirry ikkunalasin pinnoista sisälle.

Verho pysäyttää jopa 90% lämpösäteilystä, mikä vähentää merkittävästi rakennuksen jäähdytyksen tarvetta. Jäähdytyksen tarpeen vähentyessä säästät rakennuksen energiankulutusta jopa 50%.

 

Räätälöi verhot juuri sinun kohteesi sopivaksi

 

ZIP-verhot ovat muunneltavan ulkonäkönsä ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta täydellinen valinta niin uusiin kuin perinteisiin kohteisiin. Verhot säilyttävät näkyvyyden ulos valoa kohden, joten pääset nauttimaan maisemista myös verhojen ollessa kiinni.

 

ZIP-verhojen malleja on useita. Pääset mallin lisäksi valitsemaan kankaan ja rungon värin sekä kankaan tiheysprosentin. Kankaan tiheysprosentti osoittaa kuinka tiheä verhon kuosi on eli kuinka paljon verhokangas päästää valoa läpi. Verhoa on saatavilla myös pimentävällä screen-kankaalla.

 

ZIP:it sopivat loistavasti moderniin arkkitehtuuriin sekä perinteisiin rakennuksiin, tarjoten tyylikkään ja käytännöllisen aurinkosuojaratkaisun.

 

Voiko ZIP-ulkorullaverhoja käyttää ilman sähköä?

 

ZIP-verhojen monipuolisuus ei rajoitu vain niiden ulkonäköön ja tehokkaaseen suorituskykyyn. Verhoihin voidaan valita laadukas aurinkokennomoottori, jolloin et tarvitse ollenkaan sähköä!  Tämä tekee verhoista ihanteellisen ratkaisun rakennuksiin, joissa ei ole sähköä tai joissa sähkövaraus ulkopuolella on rajallinen.

 

 

Aurinkokennomoottorin hyödyt

  • Ekologinen ja kustannustehokas aurinkoenergialla toimiva moottori
  • Akku latautuu päivänvalossa - ei tarvita suoraa auringonpaistetta
  • Sähköä EI tarvita ollenkaan!
  • Akku on täysin esiladattu
  • Akku kestää jopa 30 päivää täydellisessä pimeydessä! (kun verhon nosto ja lasku 2 krt/pv)

 

 

Valitse ZIP-ulkorullaverhot kun haluat maksimoida rakennuksen energiatehokkuuden, tyylikkyyden ja käytännöllisyyden!

 

Tutustu lisää ZIP-Screen ulkorullaverhoihin tästä.

Ota yhteyttä

 

0