Screen-rullaverhoilla luot tärkeää lisäarvoa rakennukselle

 

Nykyrakentamisessa korostuu yhä enemmän ja enemmän energiatehokkuus. Ilmastonmuutoksen kasvaessa lämpötilaa säätelevien verhojen merkitys korostuu. Perinteiset ilmastointilaitteet lisäävät energiankulutusta, mikä taas kiihdyttää ilmastonmuutosta ja tietysti kasvattaa kuluja.

 

Screen-rullaverhojen aurinkosuojausominaisuudet näkyvät suoraan energialaskun pienenemisessä. Ne hillitsevät rakennuksen ulkopuolista lämpökuormaa ja sisätilojen liiallista lämpenemistä. Näin rakennuksen jäähdytystarve vähenee huomattavasti ja energiankulutus pienenee.

 

 

Minne screen-rullaverho sopii?

 

Screen-rullaverhot ovat erinomainen verhoratkaisu mihin vain rakennukseen; taloyhtiöihin, uudisrakennuksiin, toimistoihin, julkistiloihin jne. Ihanin screen-rullaverhojen tyylikkään ulkonäön myötä rakennukselle saadaan luotua moderni ja edustava julkisivu. Tyylikkäällä julkisivulla varustetussa rakennuksessa on myös mukavampi olla.

 

Laajat ikkunapinnat yleistyvät kovaa vauhtia. Screen-rullaverho sopii täydellisesti näihin kohteisiin. Verholla voidaan peittää isotikin lasipinnat tarpeen mukaan mitoitettuna ja ohjausmekanismi voidaan valita moottoroituna, esimerkiksi taloautomatiikalla käytettäväksi.

 

 

Asumismukavuutta asukkaille ja muille kiinteistössä aikaa viettäville

 

Screen-rullaverho ei ainoastaan tarjoa lämmönsäätelyä ja energiatehokkuutta. Se lisää asukkaiden asumisukavuutta rutkasti.

 

Näkymä sisältä ulos säilyy, jolloin maisemista pääsee nauttimaan myös verhojen ollessa kokonaan alhaalla. Oleskelu ja työskentely sisätiloissa on huomattavasti miellyttävää kun häikäisy ja ylikuumeneminen estyvät. Screen-rullaverhojen tyylikäs ulkonäkö myös lisää asumismukavuutta ja ne sopivatkin moneen eri sisustustyyliin.

 

Nämä ovat tärkeitä pointteja, joiden merkitys tulee kasvamaan ja asuntomarkkinoilla ostajat tulevat vaatimaan.

 

Löydät verkkokaupastamme heti saatavilla olevat screen-rullaverhot erinomaislla hinta-laatu-suhteella. Verhot voidaan toteuttaa myös mittatilauksena, juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaisesti.

 

 

Toteutamme räätälöityjä kokonaisuuksia niin pienille kuin isoille projekteille ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Ota yheyttä niin räätälöidään teille sopiva verhoratkaisu!

 

Tutustu screen-rullaverhoihimme lisää verkkokaupassamme.

 

 

TecDec - Aurinkosuojausalan osaamista yli 35 vuoden kokemuksella.

 

0