Aurinkosuojausalan monipuoliset palvelut

Yhteystiedot

TecDec on aurinkosuojausalan kokenut ammattilainen. Tarjoamme  monipuolisen valikoiman palveluja ja tuotteita sekä yrityksille että julkiselle sektorille: sisustamisen ja rakentamisen ammattilaisille, sisäänostajille, valikoimapäälliköille ja jälleenmyyjille. Tutustu verkkokauppaamme täältä.

Palvelumme

  • Sisä- ja ulkopuolisen aurinkosuojauksen tuotteiden tuotekehitys ja maahantuonti.
  • Tuotamme laadukkaat, valmiit valikoimat sekä ketjuille että yksittäisille liikkeille. Rakennamme tehokkaat ja toimivat ratkaisut ja teemme tuotteiden markkinoinnista yrityksille helppoa. Räätälöimme yrityksen asiakasryhmien ostomieltymyksiä vastaavat tuotevalikoimat ja toimitamme joustavasti sekä nopeasti toivomusten mukaiset myyntierien koot. Suunnittelemme valmiit myymäläratkaisut esillepanoineen ja tarjoamme myynnin tueksi elämyksiä sekä informaatiota tuottavat tarinat.
  • Tukku- ja vähittäiskauppa.
  • Kaupan alan hankintapalvelut ja konsultointi.
  • Yrityspalvelut ja julkisten kohteiden palvelut.
  • Hoidamme pienet sekä isot projektit ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Toteutamme tarvittaessa räätälöityjä kokonaisuuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Yhteistyömahdollisuudet: Palvelemme osaavasti kivijalka- ja verkkokauppoja sekä Suomessa että ulkomailla. Toimitamme yrityksen asiakkaita kiinnostavat tuotevalikoimat, suunnittelemme valmiit myymäläratkaisut esillepanoineen ja tarjoamme myynnin tueksi elämyksiä sekä informaatiota tuottavat tarinat. Toimimme taustatukena tuotteitamme koskevissa asioissa alusta loppuun asti.

Me tunnemme laadukkaan aurinkosuojauksen tekniset, terveydelliset sekä sisustukselliset ominaisuudet. Tarjoamme tietomme ja osaamisemme yhteistyökumppaneidemme käyttöön myynnin tueksi.

 

Arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja olemme tukena kaikissa tuotteisiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Yhteydenotto meihin on aina tervetullut.

Tutustu verkkokauppaamme ihanin.fi!

Kuvagalleria

Tutustukaa kuvagalleriassa aurinkosuojauksen laadukkaisiin ratkaisuihin sekä sisä- että ulkotiloissa. Edustamamme tuotemerkit ovat Ihanin ja Hasta.

Haemme uusia jälleenmyyjiä

Haemme tuotteillemme uusia jälleenmyyjiä eri alueilta. Mikäli olet kiinnostunut, olethan yhteydessä!

Ota yhteyttä!