Tehokkaat ratkaisut sisäpuoliseen aurinkosuojaukseen

Yhteystiedot

TecDecauri tarjoaa tehokkaat ratkaisut sisäpuoliseen aurinkosuojaukseen. Valikoimamme kattaa rullaverhot, laskosverhot, alumiinisälekaihtimet, puusälekaihtimet, sivuverhot, pystylamellit sekä kangasvekkiverhot sisälle ja parvekkeelle. Tutustu verkkokauppaamme täältä.

Rullaverhot

Rullaverhoilla saat sisustukseen tunnelmaa ja säätelet valoisuutta vaivattomasti. Rullaverho suojaa auringolta ja katseilta. Se on myös nopea vetää ikkunan suojaksi aina tarvittaessa. Saat meiltä sekä vakiokokoiset että mittatilausrullaverhot.

Laskosverhot

Laskosverhot ovat tyylikäs valinta monenlaisiin tiloihin, kuten keittiöön, makuuhuoneeseen tai kesämökille. Ne tuovat sisustukseen pehmeää ilmettä ja vähentävät tilan kaikumista. Valikoimamme kattaa laskosverhot vakiokokoisina ja mittojen mukaan.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat tehokkain aurinkosuojaratkaisu ja niillä voit säätää sisälle tulvan valon määrää helposti ja nopeasti. Valikoimaamme kuuluvat tyylikkäät alumiinisälekaihtimet ja puusälekaihtimet, jotka toimitamme aina mittojen mukaan.

Sivuverhot

Sivuverhojen väri- ja kangasvaihtoehdoilla voit muokata sisustusta mieleiseksesi. Saat meiltä sekä peittävät että pimentävät sivuverhot, joiden avulla säätelet samalla sisään tulevan auringonvalon määrää. Toimitamme tuotteita vakiokokoisina ja mittojen mukaan.

Lamellit

Pystylamelli on ajaton ja siisti aurinkosuojaratkaisu mihin tahansa tilaan. Lamellit on helppo kääntää tai vetää nippuun toivottavan valon määrän mukaan. Pystylamellia voi käyttää myös muun muassa tilanjakajana. Valmistamme pystylamelleja meille toimitettujen mittojen mukaan.

Kangasvekkiverhot

Kangasvekkiverhot sopivat sisälle ja parvekkeelle. Verho taittaa ja suodattaa valoa kauniisti, ja sisälle tulevan valon määrää on helppo säädellä. Vekkiverhot valmistetaan mittojen mukaan. Saatavilla on sekä peittäviä että pimentäviä kangasvaihtoehtoja.

Tutustu verkkokauppaamme ihanin.fi!

Kuvagalleria

Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä sisäpuolisen auringonsuojauksen ratkaisuista.

Etsimme yhteistyökumppaneita!

Etsimme uusia kumppaneita. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä!

Ota yhteyttä!